Microsoft Office -koulutukset

MICROSOFT OFFICE 2016/365

 Tällä hetkellä teen Microsoft Office -koulutuksista Excel-koulutuksia (lähinnä suurten datamäärien käsittely, pivot-taulukot ja Excelin käyttö visualisointityökaluna). Lisäksi koulutustuotevalikoimassani ovat PowerPoint-sparraukset, Sway ja tiimityön välineeksi erinomaisesti sopiva OneNote

 

Räätälöity Microsoft Office -koulutus

Toteutan Microsoft Office -koulutuksia edellä mainituista tuotteista myös asiakkaan tarpeisiin räätälöityinä. Esimerkiksi Excel on niin laaja kokonaisuus  että tämä on käytännössä osoittautunut mielekkäimmäksi tavaksi järjestää koulutus. Räätälöidyllä koulutuksella päästään tarkasti kiinni osallistujien työtehtävissä tarvittaviin toimintoihin.

Näin tilaat räätälöidyn Microsoft Office -koulutuksen:

  1. Kysy osallistujilta, mistä asioista heidän pitää tietää enemmän. Voit käyttää tavallista arkikieltä tai kuvata työtehtäviä. Jos esimerkiksi kerrot, että "meillä pitäisi osata käsitellä suuria taulukoita tehokkaammin", minulle on päivänselvää mitä toimintoja käyttäjät tarvitsevat.
  2. Ota yhteyttä, kerro osallistujien toivomukset ja pyydä tarjous. Kerro myös paljonko haluat käyttää aikaa koulutukseen, puoli päivää, yksi päivä tai enemmän. Microsoft Office -koulutuksissa käytössä olevan ohjelman versionumero voi olla joissakin tapauksissa oleellinen tieto, vaikka pyrin antamaan valmiuksia, jotka eivät vanhene vaikka versio vaihtuisikin.
  3. Sovitaan koulutuksen ajankohta. Pidän suurimman osan koulutuksista asiakkaan tiloissa ja osallistujilla on omat laitteet käytössään. Minulla on tietysti oma kone.
  4. Paria päivää ennen koulutusta lähetän opetusmateriaalin sähköisenä (pdf) ja mahdolliset esimerkkitiedostot ellemme sitten käytä esimerkkeinä osallistujien omia töitä (kaikki minulle luovutettu materiaali on tietenkin luottamukselllista).
  5. Pidetään koulutus, jonka aikana osallistujat saavat paljon hyviä vinkkejä ja koulutuksen jälkeen he osaavat käyttää päivittäisiä työvälineitään entistä tuottavammin 

“Käsittelemme ja jalostamme tietoa Excelillä päivittäin. Ilman koulutusta oikeiden toimintojen löytäminen on kiireessä miltei mahdotonta. Päivän koulutus säästää viikon työajan.”
Pasi Korhonen, liiketoimintajohtaja, Elisa Oyj, Yritysasiakkaat

”Saimme Office-täsmäkoulutuksesta juuri sitä mitä haimme, hyviä käytännön vinkkejä ja paljon uutta tietoa. Kiitos Outille!”
Janne Pirkola, Mainostoimisto Mediataivas Oy, Jyväskylä

Jaa Facebookissa!
Jaa Twitterissä!
Jaa Google+ :ssa!
Jaa Linkedinissä!
Jaa Pinterestissä!
Seuraa Youtube-kanavaa!
Lähetä linkki kaverille!