Joululomalla 8.1. 2018 saakka

Julkaistu Julkaistu: Blogi

Kiitän asiakkaita, yhteistyökumppaneita ja blogini lukijoita hienosti sujuneesta vuodesta 2017. Sääennusteiden perusteella odotettavissa on hyviä ulkoilusäitä, joista aion ottaa kaiken irti. Tehkää samoin: käyttäkää aikaa johonkin itsellenne mieluisaan.

Joulukorttien lähettämisen sijaan olen osallistunut Syöpäsäätiön joulukeräykseen, koska “silloin kun on hätä koko elämästä, taloudelliset huolet tuntuvat kohtuuttomilta.” Keräyksen tuotot ohjataan syöpäpotilaille, jotka ovat joutuneet vaikeaan taloudelliseen tilanteeseen sairauden vuoksi sekä syöpään sairastuneiden lasten perheille. Vakavilla sairauksilla ei ole tapana kysyä onko talous kunnossa tai hetki muuten vain sopiva.

 

Kuva: Tom Lennon, Unsplash

Kuvassa on ensimmäinen säe viehättävästä joululaulusta, josta on tehty lukuisia eri versioita. Kunnia ensiesityksestä ei muuten kuulu Christina Aquileiralle vaan kappale on kuultu ensimmäisen kerran musikaalielokuvassa Tyttö ja kosija (Meet Me in St. Louis) Judy Garlandin esittämänä. Se löytyy myös Spotifysta samoin kuin oma suosikkiversioni, jonka tulkitsee Coldplay. Ryhdynkin tästä vähitellen toimistokoirien kanssa kuuntelemaan joululauluja ja palaan töiden pariin tammikuun alussa. Rauhallista joulua!

Jaa Facebookissa!
Jaa Twitterissä!
Jaa Google+ :ssa!
Jaa Linkedinissä!
Jaa Pinterestissä!
Seuraa Youtube-kanavaa!
Lähetä linkki kaverille!
ageismi ajanhallinta esiintyminen esitysgrafiikka esitysgrafiikkakoulutus etätyö Evernote Excel Excel-koulutus Instagram iOS itsensä johtaminen kaavio kirjat koulutus kuva Microsoft Office Microsoft Office -koulutus monipaikkatyö muistikirjaohjelma office 365 OneNote OneNote-koulutus oppiminen peliajattelu Pivot-taulukko PowerPoint PowerPoint-koulutus presentaatio Prezi Prezi-koulutus sosiaalinen intra sosiaalinen media sparkline sparkline-kaavio Sway sähköposti tietotyö tuottavuus Twitter työssäoppiminen uusi työ visualisointi webinaari yrittäjyys

Vastaa