Vilauttelu on huono tapa

Julkaistu Julkaistu: Blogi

Diojen vilauttelu tarkoittaa seuraavaa: esityksen pitäjä selaa aineistoaan yhden kuvan sekuntivauhdilla, pysähtyy ehkä hetkeksi yhteen kuvaan, kertoo sen sisällöstä hätäisesti ja jatkaa selailua. Tätä esiintyy tyypillisesti esitykselle varatun ajan lähetessä loppuaan. Esityksen pitäjä haluaa poimia aineistostaan nähtäville tärkeimmät diat, mutta pakottaa muut katselemaan koko aineiston pikakelauksella.

Jos haluat lennossa ratkaista mitä dioja näytät aineistostasi, tulosta koko esitys pienoiskuvina esimerkiksi 9 kuvaa/arkki. Numeroi diat. Kun päätät hypätä diasta 15 suoraan diaan 19, kirjoitat vain numeron ja painat Enter. Tämä käytäntö toimii tietenkin tyylikkäimmin elleivät sivunumerot ole näkyvissä esityksesi aikana.

Jaa Facebookissa!
Jaa Twitterissä!
Jaa Linkedinissä!
Jaa Pinterestissä!
Seuraa Youtube-kanavaa!
Lähetä linkki kaverille!
ageismi ajanhallinta esiintyminen esitysgrafiikka esitysgrafiikkakoulutus etätyö Evernote Excel Excel-koulutus Instagram iOS itsensä johtaminen kaavio kirjat koulutus kuva Microsoft Office Microsoft Office -koulutus monipaikkatyö muistikirjaohjelma office 365 OneNote OneNote-koulutus oppiminen peliajattelu Pivot-taulukko PowerPoint PowerPoint-koulutus PowerPoint-vinkki presentaatio Prezi Prezi-koulutus sosiaalinen media sparkline sparkline-kaavio Sway sähköposti tietotyö tuottavuus työssäoppiminen uusi työ visuaalinen ajattelu visualisointi webinaari yrittäjyys

Vastaa