PowerPoint-vinkki: mukautettu diaesitys

Julkaistu Julkaistu: Blogi

Pidätkö usein esityksiä samasta aiheesta, mutta ne ovat eri pituisia ja ehkäpä kohderyhmätkin vaihtelevat? Jos olet polttanut päreesi eri tarkoituksiin laadittujen, mutta osittain saman sisältöisten tiedostoversioiden kanssa, tutustu PowerPointin Mukautettu diaesitys -toimintoon (Custom Slide Show). Se tarkoittaa sitä, että voit luoda samasta esityksestä erilaisia versioita, jotka tallentuvat kuitenkin yhteen ja samaan tiedostoon. Jos esityksissäsi on paljon tietoa, jota on päivitettävä säännöllisesti, riittää kun huolehdit tästä yhden dian kohdalla. Päivitetty sivu on tämän jälkeen ajan tasalla kaikissa esitysversioissasi.

Mukautetun diaesityksen löydät Diaesitys-välilehdeltä (Slide Show). Aloita esityksesi tavalliseen tapaan aineiston ensimmäiseltä sivulta painamalla esimerkiksi F5-näppäintä. Mukautetun diaesityksen pääset käynnistämään pikavalikosta.

outi_lammi_joulukalenteri_6

Jaa Facebookissa!
Jaa Twitterissä!
Jaa Linkedinissä!
Jaa Pinterestissä!
Seuraa Youtube-kanavaa!
Lähetä linkki kaverille!
ageismi ajanhallinta esiintyminen esitysgrafiikka esitysgrafiikkakoulutus etätyö Evernote Excel Excel-koulutus Instagram iOS itsensä johtaminen kaavio kirjat koulutus kuva Microsoft Office Microsoft Office -koulutus monipaikkatyö muistikirjaohjelma office 365 OneNote OneNote-koulutus oppiminen peliajattelu Pivot-taulukko PowerPoint PowerPoint-koulutus PowerPoint-vinkki presentaatio Prezi Prezi-koulutus sosiaalinen media sparkline sparkline-kaavio Sway sähköposti tietotyö tuottavuus työssäoppiminen uusi työ visuaalinen ajattelu visualisointi webinaari yrittäjyys

Vastaa