Kuka se ennakkoluuloinen olikaan?

Julkaistu Julkaistu: Blogi

Parikymppinen nainen Snapchatista: Äh, en jaksa sitä, en saa siitä otetta.

Mitä sanotaan: Ai että nämä nykyajan nuoret ovat niin kriittisiä ja järkeviä somekäyttäjiä. He valitsevat vapaasti omiin tarkoituksiinsa sopivat palvelut.

Edellisen keski-ikäinen yrittäjä-äiti Snapcahtista: Kohderyhmäni on kyllä ihan muualla, tänne panostaminen olisi ajanhaaskausta etenkin kun teen itse somesisällön muiden töiden päälle.

Mitä sanotaan: Voi sentään tuota keski-ikäisen ennakkoluuloisuutta ja uppiniskaisuutta.

Tosiasiassa äiti on aktiivinen useammassa verkkopalvelussa kuin tytär ja on ollut muutenkin innokkaampi kokeilemaan uusia palveluita ja työvälineitä. Hänellä on vain paha tapa sanoa ääneen mielipiteensä.

Kuva: kaboompics.com
Kuva: kaboompics.com
Jaa Facebookissa!
Jaa Twitterissä!
Jaa Linkedinissä!
Jaa Pinterestissä!
Seuraa Youtube-kanavaa!
Lähetä linkki kaverille!
ageismi ajanhallinta esiintyminen esitysgrafiikka esitysgrafiikkakoulutus etätyö Evernote Excel Excel-koulutus Instagram iOS itsensä johtaminen kaavio kirjat koulutus kuva Microsoft Office Microsoft Office -koulutus monipaikkatyö muistikirjaohjelma office 365 OneNote OneNote-koulutus oppiminen peliajattelu Pivot-taulukko PowerPoint PowerPoint-koulutus PowerPoint-vinkki presentaatio Prezi Prezi-koulutus sosiaalinen media sparkline sparkline-kaavio Sway sähköposti tietotyö tuottavuus työssäoppiminen uusi työ visuaalinen ajattelu visualisointi webinaari yrittäjyys

Vastaa