Kirjalla on nimi ja kansi

Julkaistu Julkaistu: Blogi

Syksyllä ilmestyvän uuden kirjani nimi on Viesti ja vaikuta, käsikirja presentaatioiden pitäjälle. Kansi valmistui tällä viikolla. Kuvan on piirtänyt Linda Saukko-Rauta (Tmi RedanRedan) ja muilta osin kansi on Jarkko Lemetyisen (Katse Design) työtä. Kirjailijakin on toistaiseksi aikataulussa, joten hyvältä näyttää!

Outi_Lammi_Viesti_ja_vaikuta

PS Bongasitko kuvasta mäyräkoiran?

 

Jaa Facebookissa!
Jaa Twitterissä!
Jaa Linkedinissä!
Jaa Pinterestissä!
Seuraa Youtube-kanavaa!
Lähetä linkki kaverille!
ageismi ajanhallinta esiintyminen esitysgrafiikka esitysgrafiikkakoulutus etätyö Evernote Excel Excel-koulutus Instagram iOS itsensä johtaminen kaavio kirjat koulutus kuva Microsoft Office Microsoft Office -koulutus monipaikkatyö muistikirjaohjelma office 365 OneNote OneNote-koulutus oppiminen peliajattelu Pivot-taulukko PowerPoint PowerPoint-koulutus PowerPoint-vinkki presentaatio Prezi Prezi-koulutus sosiaalinen media sparkline sparkline-kaavio Sway sähköposti tietotyö tuottavuus työssäoppiminen uusi työ visuaalinen ajattelu visualisointi webinaari yrittäjyys

Vastaa