Viestintäpäivien 20.11. luentomateriaali

Julkaistu Julkaistu: Blogi

Sain kutsun luennoida esitysgrafiikan tekemisestä Vaasan kesäyliopiston järjestämillä viestintäpäivillä 20. marraskuuta. Tilaisuuden materiaali on SlideSharessa (CC-lisenssi: Nimeä-EiKaupallinen-EiMuutoksia). Tapasin myös kaksi Twitteristä tutuksi tullutta ihmistä IRL ja sehän on aina huikeaa: Oli mukava tavata @miiaakkinen ja @teemukunto!

 

Linkki esitykseen.

Tilaisuus jakaa pitämänsä esityksen materiaali on harvinaista ja mieluisaakin. Pidän enimmäkseen räätälöityjä koulutuksia, johon osallistuu pelkästään tilaajayrityksen henkilökuntaa ja joissa käsitellään tyypillisesti asiakkaalta saatua aineistoa. Mitä siitäkin nyt tulisi, jos sellaista ryhtyisin kaikelle kansalle jakelemaan.

Esitykseni materiaalista tämä SlideShare-versio eroaa siinä, että olen lisännyt joihinkin väleihin selventäviä sivuja, mutta noin yleensä aineiston ei ole tarkoituskaan toimia itsenäisenä ohjeena esimerkiksi tähän tapaan vaan se on luentoni ”kuvitus”. Samalla se on kurkistus aiheisiin, joita pitämissäni työpajoissa käsitellään.

Jaa Facebookissa!
Jaa Twitterissä!
Jaa Linkedinissä!
Jaa Pinterestissä!
Seuraa Youtube-kanavaa!
Lähetä linkki kaverille!
ageismi ajanhallinta esiintyminen esitysgrafiikka esitysgrafiikkakoulutus etätyö Evernote Excel Excel-koulutus Instagram iOS itsensä johtaminen kaavio kirjat koulutus kuva Microsoft Office Microsoft Office -koulutus monipaikkatyö muistikirjaohjelma office 365 OneNote OneNote-koulutus oppiminen peliajattelu Pivot-taulukko PowerPoint PowerPoint-koulutus PowerPoint-vinkki presentaatio Prezi Prezi-koulutus sosiaalinen media sparkline sparkline-kaavio Sway sähköposti tietotyö tuottavuus työssäoppiminen uusi työ visuaalinen ajattelu visualisointi webinaari yrittäjyys

Vastaa