Tuolin ja näppäimistön välistä -blogi muuttaa tänne

Julkaistu Julkaistu: Blogi

Osoitteessa www.outilammi.com ollut blogini alkaa ilmestyä tällä paikalla. Hyviä syitä muutolle on paljonkin, mutta yksi painavimmista on, että haluan keskittyä vaikkapa sisällöntuotantoon mieluummin kuin huolehtia eri puolilla verkkoa sijaitsevien sivustojen ylläpitoaskareista.

Kaikki aikaisemmat Tuolin ja näppäimistön välistä -postaukset löydät vanhasta osoitteesta. Samaten toukokuussa lopettamani Tiedon kuvia on edelleen paikoillaan ja voit käydä lukemassa siellä olevia artikkeleita.

Pidän heinäkuun ajan taukoa bloggauksesta, mutta jatkan elokuussa uusilla jutuilla vanhoista tutuista aiheista ja myös uusilla aiheilla.

Mukavia kesäpäiviä!

 

Jaa Facebookissa!
Jaa Twitterissä!
Jaa Linkedinissä!
Jaa Pinterestissä!
Seuraa Youtube-kanavaa!
Lähetä linkki kaverille!
ageismi ajanhallinta esiintyminen esitysgrafiikka esitysgrafiikkakoulutus etätyö Evernote Excel Excel-koulutus Instagram iOS itsensä johtaminen kaavio kirjat koulutus kuva Microsoft Office Microsoft Office -koulutus monipaikkatyö muistikirjaohjelma office 365 OneNote OneNote-koulutus oppiminen peliajattelu Pivot-taulukko PowerPoint PowerPoint-koulutus PowerPoint-vinkki presentaatio Prezi Prezi-koulutus sosiaalinen media sparkline sparkline-kaavio Sway sähköposti tietotyö tuottavuus työssäoppiminen uusi työ visuaalinen ajattelu visualisointi webinaari yrittäjyys

Vastaa