Opi ja työskentele verkossa ilmestyy pian

Julkaistu Julkaistu: Blogi

Tatinortti_keskikokoOpi ja työskentele verkossa -teoksen painovedos on tarkistettu ja kirja on lähdössä painoon. Kirjan kansikuva on Jussi Kaakisen käsialaa. Kirjan sisältöön pääset tutustumaan tästä.

ageismi ajanhallinta esiintyminen esitysgrafiikka esitysgrafiikkakoulutus etätyö Evernote Excel Excel-koulutus Instagram iOS itsensä johtaminen kaavio kirjat koulutus kuva Microsoft Office Microsoft Office -koulutus monipaikkatyö muistikirjaohjelma office 365 OneNote OneNote-koulutus oppiminen peliajattelu Pivot-taulukko PowerPoint PowerPoint-koulutus PowerPoint-vinkki presentaatio Prezi Prezi-koulutus sosiaalinen media sparkline sparkline-kaavio Sway sähköposti tietotyö tuottavuus työssäoppiminen uusi työ visuaalinen ajattelu visualisointi webinaari yrittäjyys